Han ansåg att han köpt henne….

Jag har en vän som heter Toinie. För en stund sedan skrev hon följande inlägg på Facebook.

Har varit med om något otroligt vidrigt 😡 Sitter på Växjö station och väntar på tåget hemmåt. En kvinna går runt och säljer tidningar. En man börjar att prata med henne och köper henne en bit bröd och vatten. När hon ätit upp säger han: Du ska med mig nu. -Inte! säger hon. -Jo, jag har köpt dig och du ska med. – Nej, inte sex säger hon och pekar på en man brevid henne. -Det här är min man…inte sex! Mannen som tycker att han köpt kvinnan blir arg och en diskussion utbryter mellan de tre. Helt ogenerat bland alla människor påstår han att han köpt sex. ”Jag har köpt dig!” Kvinnan och hennes man lämnar stationshuset och går ut, köparen efter. Vart hon än går följer han efter. In igen, köparen efter. Diskussioner mellan de tre. Fattar han inte att hon säger nej? Att han själv vill begå brott? Jag sitter i telefon med direktkontakt med polisen. Köparen lämnar stationen utan kvinnan och jag vet att civilspanare letar efter honom. De har fått ett fullgott signalement kan jag lova… Jag är fortfarande så illa berörd…. 😡😡

Jag kan inte förstå det här… Vad är det som gör att människor har slutat att bete sig som människor???