Vi bjuder 400 personer på bio

Nominera den schysstaste person du känner – och gå på bio tillsammans. Vi bjuder!

Den 8e mars är det dags för årets schysstaste filmkväll.Vi har bokat Biopalatset i Borlänge för filmvisning.
Vi vill ju som du vet hitta olika sätt att lyfta fram människor som beter sig schysst mot andra och visst känns det som att det blir allt mer aktuellt… det här ämnet som handlar om hur vi beter oss mot varandra. Jag kan tycka att det nuförtiden ganska ofta känns som om världen blir hårdare och kallare…
Många människor är rädda för att ens gå ut, 60 000 barn är utsatta för mobbing i Sverige, 7 av 10 gamla på äldreboenden känner sig ensamma och en av tio säger att man varit utsatt för elaka skämt och utfrysning på arbetsplatsen. MEN det finns mängder med goda krafter, eldsjälar, människor som bryr sig om andra, ställer upp, ger medmänniskor energi, guldkant på tillvaron och orken att kämpa vidare.
Jag har under det senaste året varit ute och besökt över 40 ideella organisationer och föreningar i Borlänge. Det är inte klokt vad mycket fantastiska människor det finns! På varje människa som beter sig illa så finns det säkert minst 100 som beter sig bra… eller 500….

Så.. mitt i den kalla vintern vill vi bjuda på lite värme till dessa människor som delar med sig av sin egen värme. Därför har vi hyrt Bio Palatset i Borlänge och bjuder på bio.

Du får nominera den schysstaste person du känner och har chansen att få två biobiljetter, en till dig själv och en till den nominerade. Det är bara att sätta igång och nominera de schyssta personer du känner.
Du gör det här på hemsidan.