Jag antar att inlägget på FB var för att skada mig…

Det senast halvåret har jag aktivt tagit bort fyra vänner från facebook för att de skrivit kommentarer på min sida – som tycks vara till för att skapa en taskig bild av mig. Det här är ett beteende som jag inte kan förstå. Varför väljer folk att lägga ut sina elaka kommentarer på min facebooksida istället för att maila mig, ringa mig eller säga det öga mot öga? Det senaste tog jag bort imorse. Jag har varit på Ishotellet ett dygn på konferens. Personen i fråga ville sprida ett rykte att jag snyltat resan från en välgörenhetsorgansiations pengar. Och istället för att fråga mig, så lade han ut det på min logg… Det var inte sant resan var betalad helt i sin ordning… Hade Bosse frågat mig så hade han fått veta det, men det gjorde han inte så jag antar att inlägget på FB var för att skada mig.

Det är inte en vän som gör så, självklart tog jag bort honom direkt. Vad han tycker sig få ut av ett beteende som det förstår jag inte. Och jag vet att jag ändå är lyckligt lottad som bara behövt ta bort 4 idioter som jag trott var mina ”vänner”. Det är många som drabbas betydligt hårdare än så.

Vad gör vi för att stävja dessa dumheter???? Min taktik är att ringa upp, konfrontera, säga vad jag tycker och inte bara låta det ske. Vilken är din taktik? Låt oss tipsa varandra!