Nominera en schysst kompis!

 

Nominera den schysstaste person du känner – och gå på bio tillsammans! Vi bjuder!

Detaljer kring festkvällen: Årets schysstaste filmkväll! Vi har bokat Biopalatset i Borlänge för filmvisning den 8:e mars kl 18:15. Schyssta kompisar på bio! Kom i tid och kom ihåg din biljett. http://www.sf.se/biografer/borlange-biopalatset/

Tävlingsregler: Du får vårt förtroende att nominera en eller flera person som du tycker är en bra och schysst kompis och kanske även en förebild för andra. Det kan vara en nära vän, kollega, medspelare i fotbolsslaget eller dina föräldrar. Det är du som bestämmer och vi litar på dig!

Den 15:e februari skickar vi ut en länk där du & din kompis kan boka två biljetter till bion. Vi har en hel del biljetter, men det är först till kvarn som gäller. Vi kommer även att ha en ”kölista” om du inte har hunnit med att boka.

Vi erbjuder två filmer Dolda Tillgångar och LEGO Batman.

 

Fyll i formuläret nedan, först namnet och mobilnumret till personen du tycker är världens schysstaste. Sedan beskriver du kort varför du tycker att just den här personen är så schysst! Sedan fyller du i ditt namn, ditt mobilnummer och din epost-adress och klickar på ”Skicka!”

Klart! Du är nu med och tävlar om en biokväll tillsammans med din schyssta kompis!

 

Stort tack till vår partner!