Boka biljett 20:e mars

Insamlingskonsert till förmån för Shelterbox med DALAVIOLINISTERNA

Onsdag 20:e mars kl 18.00 – 20.00

Vi bjuder in till en ny konsert med fantastiska DalaViolinisterna. Biljetterna kostar 50 kronor – eller mer. Du betalar det du tycker att det är värt. I priset ingår hembakat fika och kaffe, the eller saft.

Missionskyrkan, Borganäsvägen 22, Borlänge

Över 68 miljoner människor är idag på flykt från naturkatastrofer och krig. Shelterbox hjälper människor att hjälpa sig själva att återskapa sina hem. De tillhandahåller utrustning såsom; tält verktyg, vattenrening, solcellslampor, filtar, kokkärl och presenningar. De säkerställer att hjälpen fördelas till och kommer fram till de mest behövande. De utbildar lokala team som hjälper människor att bygga och använda utrustningen som de får.

Läs mer på www.shelterboxsweden.org

Välkommen till en fantastisk konsert med Dalaviolinisterna.
Dalaviolinisterna är omskrivna, bland annat för det breda innehållet med spel, dans och dansande spel, klassiska pärlor och popmusik, irländsk och svensk folkmusik. De har med andra ord en mycket blandad repertoar och har gjort många framträdanden runt om i Europa.

Endast 50 kr (eller det du anser det vara värt) i entré till konserten i syfte att samla in pengar till Shelterbox. Vi tar in max 300 personer.

Swish entré till Lena Lagestam 0705900380 Om du saknar swish då kan du betala kontant vid entrén den 20:e mars.

Vi i GiveMe5 engagerar oss för ett schysstare samhälle. Vi gör många olika aktiviteter, allt för att uppmärksamma människor som står för det goda.

Medarrangör är Borlänge Rotaryklubb. Alla intäkterna från konserten går till katastrofhjälpsorganisationen Shelterbox.

VÄLKOMMEN!

Om biljetterna är slut då meddelar vi dig och du har då möjlighet att sätta upp dig på kölistan.  Vi håller koll på detta löpande.